Gennem mit voksne liv har jeg været igennem flere forhold, der har givet mange udfordringer i forhold til at have fornuftig kommunikation og indbyrdes respekt. Selv om jeg har prøvet mange forskellige metoder indenfor mindfulness, positiv psykologi, yoga og diverse podcasts om parforhold, så har de ikke givet mig en forståelse for, hvorfor jeg ikke har følt mig respekteret og forstået i mine parforhold. Metoderne har i stedet ofte givet frustration over, hvorfor jeg ikke har kunnet få det til at lykkes.
Med Camillas fremgangsmåde har jeg fået en god indsigt i, hvordan mine egne mønstre igen og igen spænder ben for den konstruktive kommunikation med min kæreste. Allerede efter en måned har det været fantastisk at opleve, at en lille ændring i mine mønstre har skabt enorme ændringer i vores fælles kommunikation og har givet en meget mere behagelig stemning herhjemme.
Camilla er super god til at se problemstillingerne fra begges perspektiver, og hun giver konstruktive øvelser, der bare virker. Jeg tror virkelig ikke, at jeg ville være kommet så langt med at skabe et bedre parforhold, hvis jeg skulle arbejde med problemstillingerne alene… Ikke engang hvis jeg brugte mange år på det.

Sanne, 39 år

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *