fbpx

Jeg er ikke kommet hertil, hvor jeg har et fantastisk parforhold, fordi jeg er heldig.

Jeg har brugt det meste af mit liv på at nå hertil, hvor jeg har en mand der behandler mig som en dronning og hvor jeg hver dag føler mig elsket og attraktiv.

Det er ikke fordi vi har manglet udfordringer eller gjort det nemt for os selv – med bonusbørn, hårde
graviditeter og eftervirkninger heraf, ombygning af to huse og min mor der blev syg og døde for 5 år siden. Alt sammen i løbet af få år.

Men med konstant fokus på kærligheden og hinanden, trods uro overalt omkring os og indeni, har vi klaret det over alt forventning og udfordringerne har kun gjort os stærkere.

Jeg er skilsmissebarn og ville ønske at min mor havde fået den hjælp jeg nu giver til andre kvinder.

Tidligere i mit liv kunne jeg slet ikke finde ud af det med parforhold, men da jeg sidst i 20 ́erne gik alvorligt ned med stress, over flere gange, begyndte jeg på en rejse ind i hvem jeg er og hvad kærlighed handler om.

Jeg fandt ud af at det var noget helt andet end det jeg troede.

Siden 2007 har jeg levet i mit drømmeparforhold, det er ikke held, men kræver hele tiden fokus, udvikling og at turde tale om de svære ting. Udfordringer er et vilkår, det er måden vi forholder os til det og arbejder med det, der gør forskellen.

Under min uddannelse til krops- og psykoterapeut fik jeg den faglige del med, som jeg bruger sammen med min personlige erfaringer.

Det er denne rejse jeg vil hjælpe dig med, uden alle de omveje jeg selv har måtte gå og uden at bruge 14 år på det.
Jeg er så dedikeret til at hjælpe kvinder med at få det parforhold de drømmer om og mine kunder og personlige erfaringer viser, at det virker.

Når jeg kan, så kan du også!

Min baggrund

Jeg har en terapeutisk uddannelse fra Tobias-skolen, som jeg
bruger i kombination med min livserfaring.

Jeg har tidligere også arbejdet i forsikringsbranchen, sundhedsvæsnet og Kræftens Bekæmpelse.

Jeg har selv gået vejen, og ved hvor svært det er at ændre mønstre og måder at tænke på. Men det kan lade sig gøre og jeg vil støtte dig hele vejen.

Tobias Skolen